Wij zoeken .NET developers. Jij pakt verantwoordelijkheid voor projecten, communiceert hierover, betrekt onze klanten hierin en denkt aan vernieuwende ideeën voor onze SaaS oplossingen. Suppliance staat voor “Smart software, smart solutions”

Wat je bij ons gaat doen

Jij brengt applicaties functioneel tot leven en ontwikkelt de best werkende en veiligste SaaS-platformen en maatwerk oplossingen voor onze klanten. Dit doe je alleen of samen met je team. Daarnaast help je collega’s voort en begeleidt hen op technisch gebied. Samen ontwikkel je jezelf en de techniek door waardoor wij, maar ook jij en onze klanten, iedere dag een beetje beter worden! Mede door jouw passie voor dit vak zorg je dat je op de hoogte bent van ontwikkelingen op dit vakgebied en ontwikkelingen binnen de interne en externe (klant)organisatie.

Het fundament

Als C# developer werk je met je team aan diverse nieuwe en bestaande SaaS-projecten en maatwerk-projecten In het heel kort komt je werk hierop neer:

Naast programmeren hou je je ook bezig met het bewaken, verbeteren en onderhouden van applicaties. Verder breng je altijd oplossingen en mogelijkheden aan om platformen van klanten te verbeteren, gevraagd en ongevraagd. Jij challenged je collega’s en maakt dat iedereen slimmer werkt.

Wat heb je nu al in huis?

- HBO werk- en denkniveau (ICT opleiding is een pré)

- Minimaal 3 jaar relevante werkervaring

- Gedegen kennis van met name C#, ASP.NET (Core) en SQL

En wat krijg je van ons?

Natuurlijk een marktconform salaris met bijbehorende goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Dat is nou eenmaal de basis. Ook kun je iedere dag genieten van een lekkere lunch. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je stempel te drukken op een opkomende organisatie.

Woonruimte nodig? Wij bieden ook de mogelijkheid om je intrek te nemen in 1 van onze appartementen!

Locatie

Wij hebben een kantoor in Rijssen en in Molenhoek. Afhankelijk van je woonplaats kun je kiezen in welke plaats je ‘t liefste wilt werken.

Time to shine!

Nu is het aan jou. Voelt dit goed? Stuur ons dan je motivatie en cv via rogier.berkenhagen@suppliance.nl. Dan nemen wij daarna weer contact met jou op.