Over ons

Suppliance is in 1996 opgericht door Rogier Berkenhagen en is sindsdien actief op het gebied van automatisering en industriële ontwikkeling. Voornamelijk ontwikkelen wij software en webapplicaties, vaak gekoppeld aan software van Software Gemak, Exact, Microsoft of andere software leveranciers. Daarnaast leveren wij bedrijfssoftware van Software Gemak en Exact, leveren wij consultancy en bieden we netwerk- en infrabeheer diensten aan. Sinds 2021 is Suppliance overgenomen door CODE14.

Dit doen wij met ons kleinschalige interdisciplinaire team van experts, bestaande uit programmeurs, designers en consultants. Wij werken volgens de “Agile” principes; software die werkt staat bij ons centraal, eerder dan lijvige documentatie. Ook interactie en samenwerking met de klant en een flexibele omgang met verandering vinden wij belangrijk. Waar de meeste bedrijven traag en inflexibel zijn, werkt Suppliance snel en intensief!

Duurzaamheid

Wij vinden het milieu belangrijk en proberen zo duurzaam mogelijk te werken. Onze elektriciteit wekken wij daarom op met 154 zonnepanelen van in totaal 300 m2 oppervlakte en 36.960 kWp. Jaarlijks verbruiken wij ruim 20.000 kWh elektriciteit per jaar, wat gelijk staat aan een CO2 uitstoot van 12.000 kg. Dankzij onze zonnepanelen zijn wij volledig zelfvoorzienend in onze elektriciteitsvoorziening en zijn wij volledig CO2 neutraal. Wij zijn er trots op om ons het milieuvriendelijkste bedrijf van de gemeente Mook en Middelaar te mogen noemen.

Ook wordt duurzaamheid elders in onze bedrijfsvoering met hoofdletters geschreven. Ons wagenpark is bijvoorbeeld volledig CO2 arm en bestaat alleen uit milieuklasse A en volledig elektrisch aangedreven auto’s (onder andere een Nissan Leaf 40Kw). Personeel en bezoekers kunnen hun elektrische auto’s (EV’s) sinds 2013 gratis opladen bij één van onze twee oplaadpunten (1x EV-Box 3-fase 11kW en 1x Lolo Smart 1-fase 3,7 kW). Ook ontwikkelen wij zonne-energie monitoring en forecasting systemen samen met onder andere MeteoConsult en Pfixx Solar.

Van het gas af

Eind 2018 is Suppliance van het gas af, middels een eigen ontworpen oplossing. Het systeem is gebaseerd op een Panasonic T-Cap warmtepomp 16Kw, gecombineerd met lucht-geforceerde en water gevoede radiatoren. De bestaande installatie is hergebruikt en omgebouwd. De radiatoren worden door een Honeywell Evo systeem individueel aangestuurd en de warmtepomp opgestart bij warmtebehoefte. Het rendement van de warmtepomp wordt uitgedrukt in een COP waarde. Bij een temperatuur van 7 graden Celsius is de COP 4.1. De benodigde energie wordt geleverd door ons zonnesysteem.