Haal meer uit Multivers

Power Tools voor Multivers is een productlijn met handige Multivers add-ons.
Vraag een gratis demo aan

Suppliance

Onze Power Tools

Heeft u meerdere Multivers administraties en wilt u eenvoudig een geconsolideerde kolommenbalans afdrukken? Met de Balansen-consolidatie module is het mogelijk om op eenvoudige wijze een kolommenbalans te genereren van een onbeperkt aantal administraties. Kolommenbalansen van een onbeperkt aantal administraties samenvoegen in één balans. Mogelijkheid om te filteren op boekjaar en periode en nul-regels weg te laten. Naast afdrukken diverse exporteer mogelijkheden naar o.a. PDF, Excel, Word, JPEG.


Crediteer in slechts enkele klikken geselecteerde factuuropdrachten en verkooporders. Het is niet langer nodig om handmatig regels over te typen en handmatig creditnota's aan te maken.

  • Snel een selectie van de gewenste facturen maken.
  • Automatisch alle facturen laten crediteren, inclusief alle factuurregels.

De Multivers Power Tools Telefonie integratie software koppelt uw telefooncentrale aan Multivers. Wanneer u een inkomende oproep ontvangt, verschijnt rechts onderin uw scherm een popup met daarin de naam van de bijbehorende Multivers relatie. Zo weet u direct wie u belt en via een knop kunt u direct de bijbehorende relatiekaart in Multivers openen.


Wilt u uw kosten in Multivers splitsen over meerdere periodes? Met de Transitorische posten module kunt u uw inkoopfacturen automatisch laten uitsplitsen over meerdere periodes door gebruik te maken van een memoriaalboek.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Wilt u weten wat wij specifiek voor uw organisatie kunnen betekenen? Bel ons gerust of vul het contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Bedankt! We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Oeps! Er is iets niet goed gegaan. Probeer het nogmaals.