Wij zoeken .NET developers. Jij pakt verantwoordelijkheid voor projecten, communiceert hierover, betrekt onze klanten hierin en denkt aan vernieuwende ideeën voor onze SaaS oplossingen. Suppliance staat voor “Smart software, smart solutions”.

Maar....

Er is meer! Naast dat wij je een baan kunnen aanbieden kunnen wij je ook woonruimte aanbieden. De woningmarkt is krap. De arbeidsmarkt ook. Daarom combineren we deze 2! Wij vinden het belangrijk dat onze mensen het goed hebben. Zowel zakelijk als ook privé. Daarom willen wij helpen door naast een baan ook woonruimte aan te bieden mocht je hier interesse in hebben. Woon je al goed? Geen probleem, de vacatures zijn uiteraard ook beschikbaar zonder appartement.

Het fundament

Het appartement is onderdeel van een volledig gerestaureerd complex met 5 appartementen. Het complex bestaat uit 2 verdiepingen. Op de begane grond zijn 3 appartementen, op de 1e verdieping zijn er 2. Op het dak liggen zonnepanelen, er is een warmtepomp aanwezig en het complex is van het gas af.

Wat zit er al in het huis?

  • Volledig nieuw gemeubileerd
  • 4 kamers
  • Ca 50m2 oppervlak
  • Eigen dakterras

Onderstaand een aantal foto's om een indruk te geven van het appartement

Woonkamer
Woonkamer
Keuken
Keuken
Slaapkamer
Slaapkamer
Badkamer
Badkamer
Badkamer
Badkamer
Dakterras
Dakterras
Voorkant van het huis
Voorkant van het huis

En wat krijg je van ons?

Naast je normale salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij ook de mogelijkheid dat je je intrek neemt in 1 van onze appartementen. Naast een baan ook een woning! 

Locatie

De appartementen staan in Groesbeek, ca 6km bij ons kantoor vandaan. Onder de rook van Nijmegen ligt het prachtige Groesbeek.

Groesbeek is een schitterend toeristisch dorp gelegen in het Rijk van Nijmegen in de provincie Gelderland, ongeveer 11 Km ten zuidoosten van Nijmegen  en een paar kilometer van de Duitse grensplaats Wyler. Groesbeek wordt ook wel in de volksmond genoemd 'Groesbeek het dorp der verrassingen' of  'Groesbeek Diamant tussen de heuvels', deze bijnamen worden niet voor niets genoemd dat blijkt wel uit de rijke historie van dit  prachtige dorp. dit dorp ligt niet alleen  op een prachtige locatie in de provincie Gelderland maar is ook nog eens omgeven door Bossen, natuur, dalen en heuvels, tevens zijn er diverse uit gaans gelegenheden zoals musea e.d. ook is er een plaatselijke vvv deze is geopend van maart tot september.

Time to shine!

Nu is het aan jou. Voelt dit goed? Stuur ons dan je motivatie en cv via rogier.berkenhagen@suppliance.nl. Dan nemen wij daarna weer contact met jou op.