Nieuws

13 november, 2013

Wijziging UNIT4 Multivers licentiesysteem per 1 januari 2014

Wijziging in licentiesysteem voor gebruikers van UNIT4 Multivers (online)

Vanaf 1 januari 2014 is het niet meer mogelijk om uw licentie op basis van de huidige modulaire prijslijst uit te breiden. Indien u na deze datum gebruik wilt maken van extra modules of extra gebruikers dan kan dit alleen door het toevoegen van minimaal 1 gebruiker UNIT4 Multivers XtraLarge. Na deze toevoeging wordt uw licentie uitgebreid met alle beschikbare modules van UNIT4 Multivers.

De eenmalige investering voor 1 gebruiker UNIT4 Multivers XtraLarge bedraagt EUR 2.295,00 en jaarlijks EUR 575,00. Deze jaarlijkse kosten zijn aanvullend op de huidige prolongatienota.

Vanzelfsprekend kunt u na 1 januari gewoon door blijven werken in uw huidige licentie zoals u dat gewend bent, inclusief telefonische ondersteuning en versie updates. Het betreft enkel een wijziging die van toepassing is bij uitbreiding van het aantal gebruikers en/of functionaliteit.

Overstapregeling

Om u tegemoet te komen biedt UNIT4 u gedurende 2013 een speciale overstapregeling aan waarbij een eenmalige korting wordt gegeven op de aanschaf van 1 gebruiker UNIT4 Multivers XtraLarge. Deze korting is afhankelijk van het aantal jaar dat u reeds gebruiker bent van UNIT4 Multivers (Online). Heeft u interesse in deze overstapregeling neem dan contact met ons op.

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op

Vragen? Neem contact met ons op!